Marcel-Marine-Services

Onderhoud en reparatie
Marcel-Marine-Services doet onderhoud en reparatie van scheeps en industrie diesel en benzine motoren op locatie of bij onze vestiging in Hellevoetsluis. Een goed onderhouden installatie presteert beter en levert u meer vaarplezier. Vanuit deze visie onderhouden wij vele schepen waarbij wij de gehele installatie goed nakijken. Uw motor of generatorset krijgt het benodigde onderhoud bestaande uit filters, smeerolie, v-snaren, impellor en algehele controle van de motor wat vanaf de buitenkant zichtbaar is. Mochten er andere dingen zichtbaar zijn dan normaal stellen wij U op de hoogte.

Ook onderhouden wij keerkoppelingen en staartstukken (sterndrives) en vervangen hiervan ook de smeerolie en eventueel de anodes.

Wij verzorgen regulier onderhoud aan alle merken bij u in de jachthaven of bij onze vestiging in Hellevoetsluis.

Wij doen ook uitbouw en inbouw van de bestaande installaties en van hermotorisering van motoren, koppelingen, generatorsets, boeg en hekschroeven. Wij reviseren zoal diesel als benzine motoren van diverse merken. Keerkoppelingen en hekdrives repareren of reviseren wij ook.

U kunt ook terecht voor eventueel een endoscopisch onderzoek van u motor om de staat van de cilinderwanden en de zuigers en kleppen te kunnen bekijken.

U kunt ook terecht voor gelcoat reparatie en polyester reparatie bij onze vestiging in Hellevoetsluis of op locatie bij u in de jachthaven.
Marcel-Marine-Services